2013. október 12., szombat

The newest trend...

A legújabb trend: a palm bracelet...

Palm bracelet #trend

Ezt az ékszert két szóval tudom jellemezni: különleges és extrém. Egyébként nekem tetszik, ezzel a darabbal látszhatunk vagánynak, vagy éppen elegánsnak , ha megfelelően állítjuk össze outfitjeinket.
Beszerezhetőek a Six-ben (1500 Ft. körüli értékben kaphatóak), és a Parfois-nál is árusítanak.
Legutóbbi Six-es látogatásom során ki is szemeltem magamnak egy masnit, és egy love-ot formáló ,,karkötőt''. Felpróbáltam, és nem bizonyult kényelmetlennek. Az más dolog, hogy nem lehet benne írni, sem megfogni tárgyakat...
Most következzen a kérdéses ékszer, melyek közül mindenki rátalálhat a stílusához illő, ízlésének megfelelő darabra. Íme:
EB0383-SILVER Solid cross palm bracelet.  -plated base metal -lead and nickel compliant
Egyszerű, mégis vagány. Hordhatod rocker (bőrdzseki, fekete szűk farmer, kockás ing/sötét póló, bakancs), vagy elegáns (egyszerű fekete ruha, körömcipő, kis ezüst fülbevaló) szettekhez is.
Jen's Pirate Booty Palm Reader Knuckle Bracelet #urbanoutfitters
Egyszerű, és letisztult. Válassz hozzá pasztellszínekből (mentakék szoknya, fehér ujjatlan póló, pasztellrózsaszín blézer, snassz körömcipő), vagy szürkékből (világos boyfriend farmer, sötétszürke V-kivágású rövidujjú póló, fekete blézer és körömcipő) álló outfiteket.

New Collection! 1.94 cts Diamond Pave Fashion 925 Sterling Silver Palm Bracelet
Különleges, mégsem túl hivalkodó. Viseld rendezvényeken (sötét, hosszúujjú miniruha, fekete magassarkú bokacsizma), vagy hangsúlyozd csillogását (színtelen strasszokkal díszített kardigán, egyszerű póló, fekete vászonnadrág, és loafer).

Neked hogy tetszik az új trend?








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése